Na jaren experimenteren is het eindelijk zo ver, een Ruimte Balancerende USB Stick, ofwel de R_Bus. De uitvoering is nog niet zoals hij er in de toekomst uit moet gaan zien, maar de resultaten zijn zo verbluffend, dat we niet meer konden wachten u dit kleine wondertje aan te bieden. Met een team wetenschappers, artsen, therapeuten en woonbiologen zijn we er met een aantal unieke materialen erin geslaagd een USB stick te ontwikkelen die op een kwantum fysische wijze de energie in één ruimte kan harmoniseren. We hebben gekozen voor een usb uitvoering, omdat die eenvoudig meegenomen kan worden en overal kan worden ingeplugd. Wat te denken van onderweg in de auto. De meeste auto’s hebben een usb aansluiting en omdat veel gevoelige mensen al niet meer lang in een auto kunnen verblijven is dit een uitkomst. Ook voor op kantoor. Plug hem in in de laptop, wifirouter, batterijlader; Zodra er een usb aansluiting voorhanden is, kan de harmoniser worden ingeplugd en zult u direct de werking ervaren.
Het wordt lichter, harmonieuzer, rustiger en ga zo maar door.

Ook de hotelovernachting wordt een stuk aangenamer. Wanneer u de USB stick in uw telefoonoplader doet of u steekt hem achterin de aanwezige wifirouter, wordt de ruimte direct ontstoord en harmonieus.

De R-Bus is geen vervangen voor de OHRB woningharmonisator. Er wordt slechts één ruimte ontstoord met de usb stick in plaats van de hele woning. Ook zult u merken dat de werking van de stick na ongeveer 12 uur minder wordt (dit is in een bepaalde mate afhankelijk van de verstorende velden). Het is zaak om de stick niet langer dan een dag ingeplugd te laten. Wanneer u de stick aan het einde van de werkdag, of na een rit met de auto ontkoppelt, is hij de volgende dag weer helemaal gebruiksklaar.

Schaf hem nu vast aan, zodat u direct deze bijzondere energie kunt ervaren. De uiteindelijke versie zal wellicht iets duurder worden dan het prototype, maar we proberen de prijs laag te houden. Goedkoper wordt hij niet, dus schaf hem nu vast aan voor uzelf en de rest van het gezin.