De Ruimte Balancerende USB Stick, ofwel de R.Bus. Na jaren het prototype R.Bus te hebben verkocht met bijzonder mooie resultaten, is het eindelijk tijd voor het definitieve model. Met een team wetenschappers, artsen, therapeuten en woonbiologen zijn we er met een aantal unieke materialen erin geslaagd een USB stick te ontwikkelen die op een kwantum fysische wijze de energie in één ruimte kan harmoniseren. We hebben gekozen voor een usb uitvoering, omdat die eenvoudig meegenomen kan worden en overal kan worden ingeplugd. Wat te denken van onderweg in de auto. De meeste auto’s hebben een usb aansluiting en omdat veel gevoelige mensen al niet meer lang in een auto kunnen verblijven is dit een uitkomst. Ook voor op kantoor. Plug hem in in de laptop, wifirouter, batterijlader; Zodra er een usb aansluiting voorhanden is, kan de harmoniser worden ingeplugd en zult u direct de werking ervaren.
Het wordt lichter, harmonieuzer, rustiger en ga zo maar door.

Ook de hotelovernachting wordt een stuk aangenamer. Wanneer u de USB stick in uw telefoonoplader doet of u steekt hem achterin de aanwezige wifirouter, wordt de ruimte direct ontstoord en harmonieus.

De R.Bus is geen vervangen voor de OHRB woningharmonisator. Er wordt slechts één ruimte ontstoord met de R.Bus in plaats van de hele woning. Ook zult u merken dat de werking van de stick na ongeveer 24 uur minder wordt (dit is in een bepaalde mate afhankelijk van de verstorende velden). Het is zaak om de stick niet langer dan een dag ingeplugd te laten. Het uitpluggen hoeft maar een paar minuten te duren, daarna is de R.Bus weer helemaal gebruiksklaar.

Schaf hem gelijk aan voor uzelf en uw gezin, zodat u direct deze bijzondere energie kunt ervaren.