De woningharmonisator OHRB staat voor Optimal Harmoniser for Restoring Balance, of in goed Nederlands het Optimaal Herstellen van de Balans van uw Woning.

De laatste tijd lijken er veel veranderingen te hebben plaats gevonden in de kosmos en op onze planeet. Met nieuw verkregen inzichten proberen we met deze veranderingen mee te groeien. Na ruim een jaar lang ontwikkelen, testen en meten is hieruit in 2017 de nieuwe OHRB ontstaan. Deze bestaat uit onder andere een 24-karaats gouden symbool en een palet van zeer zuivere kristallen en edelstenen. Voor de keramische behuizing is een Groningse fabrikant gevonden waardoor de OHRB er prachtig uitziet. Dankzij al deze aanpassingen in 2017 zijn alle bestaande en beproefde functionaliteiten behouden gebleven, alleen op een breder en dieper niveau.
Het door ons zelf ontwikkelde symbool (tevens ons logo voor BioZence) zorgt voor een optimale verbinding tussen de kosmische- en de aardse energieën waardoor de OHRB een hoge resonantie bereikt en de straling in de woning nog gerichter wordt geharmoniseerd.
Op deze manier wordt er een harmoniserende ruimte gecreëerd waarin de bewoners zelf optimaal tot rust kunnen komen. Mede door de combinatie van het symbool en de keuze van de materialen, blijft de OHRB zijn energie behouden waardoor de gebruikers nog vele jaren plezier kunt hebben van een harmonieuze energie in hun woning of verblijf.

De OHRB schittert door haar eenvoud. Door gebruik te maken van organische materialen zijn we in staat geweest om met de OHRB een oer energie in uw woning tot stand te laten komen. Wanneer de OHRB in een geaarde wandcontactdoos wordt aangesloten, zal er direct al een voelbare verandering plaatsvinden. Veel mensen ervaren een gevoel van ruimte en licht. Afhankelijk van de mate van de verstoring zal het een paar minuten tot een paar uur duren voordat de gehele woning in balans is gekomen.

De bewoners van een met een OHRB gebalanceerde woning, komen over het algemeen makkelijker in slaap. En worden uitgerust wakker. Dit komt door een perfecte Yin Yang verhouding (de verhouding van mannelijke en vrouwelijke of positieve en negatieve energie).

De meeste ontstoor-producten zijn gebaseerd op het weghalen van negatieve- of juist het toevoegen van positieve energie, de OHRB zorgt voor een perfecte balans van de positieve en de negatieve energie.