OHRB woningharmonisator staat voor Optimal Harmoniser for Restoring Balance, of in goed Nederlands het Optimaal Herstellen van de Balans van uw Woning. Deze versie is uitgerust met een Amerikaanse stekker (noord- en centraal Amerika en Caraïben)

De OHRB woningharmonisator schittert door haar eenvoud. Door gebruik te maken van organische materialen zijn we in staat geweest om met de OHRB een oer energie in uw woning tot stand te laten komen. Wanneer de OHRB in een geaarde wandcontactdoos wordt aangesloten, zal er direct al een voelbare verandering plaatsvinden. Veel mensen ervaren een gevoel van ruimte en licht. Afhankelijk van de mate van de verstoring zal het een paar minuten tot een paar uur duren voordat de woning in balans is gekomen.

De bewoners van een met een OHRB gebalanceerde woning, komen over het algemeen makkelijker in slaap. En worden uitgerust wakker. Dit komt door een perfecte Yin Yang verhouding (de verhouding van mannelijke en vrouwelijke of positieve en negatieve energie).

De meeste ontstoor-producten zijn gebaseerd op het weghalen van negatieve- of juist het toevoegen van positieve energie, de OHRB zorgt voor een perfecte balans van de positieve en de negatieve energie.